Suntem consultanți în resurse umane, psihologi  - psihologie organizațională și specialiști în management cu o vastă expertiză în designul și implementarea de soluții în domeniul resurselor umane. Avem drept de liberă practică și suntem atestați în psihologie organizațională atât de către Colegiul Psihologilor din România cât și de Asociația Europeană a Psihologilor (EFPA) și Societatea Britanică de Psihologie (BPS). 

Principalele noastre specializări în consultanța în resurse umane sunt: evaluarea psihologică complexă din punct de vedere organizațional, realizarea studiilor de satisfacție și motivare a angajaților, realizarea cadrelor de competențe și designul și implementarea de sisteme de management al performanței.

Membrii echipei noastre colaborează cu companii internaționale de consultanță în resurse umane și au implementat proiecte pentru organizații cu renume mondial din Europa și Orientul Mijlociu.

De asemenea, avem expunere la sectorul guvernamental și non-guvernamental și la diverse industrii, printre care: financiar-contabil, publicitate, sport, industrie grea, petrol și gaze, telecomunicații, etc.

Viziune: 

Să devenim principala companie de psihologie organizațională din România care oferă servicii la nivel local și internațional.

Misiune: 

Să furnizăm servicii excelente de consultanță în resurse umane și psihologie organizațională care sunt rentabile, adresează nevoile clientului și aduc valoare acestuia eficientizându-i activitatea.

Valori:

Integritate – Avem principii etice și sociale solide

Responsabilitate – Ne asumăm responsabilitatea pentru acțiunile noastre

Tehnologie – Credem in puterea tehnologiei moderne și în impactul acesteia în societate

De ce clienții noștri aleg Elia Consulting:

Profesionalismul consultanților – Consultanții noștri sunt experți recunoscuți în domeniul consultanței în resurse umane și în plus, susțin clienții companiei noastre într-un mod amabil și profesionist

Rentabilitate – Folosirea noilor tehnologii, a bunelor practici internaționale și a abilităților noastre de management al proiectelor se reflectă în costuri mici ale proiectelor și calitate excepțională a serviciilor.

Experiență de peste 20 de ani în psihologie organizațională

Licențe pentru mai mult de 50 de teste psihologice

Proiecte în Europa și Orientul Mijlociu

Clienți de renume internațional