Marea majoritate a companiilor care doresc să crească productivitatea și motivarea angajaților conduc anual studii de satisfacție pentru a înțelege ce simt angajații lucrând pentru Companie, cum pot adresa eventualele probleme si ce pot face pentru a îmbunătăți continuu mediul de lucru.

După comunicarea rezultatelor studiilor de satisfacție, angajații înțeleg că părerea lor contează pentru companie iar acest lucru are un impact deosebit asupra motivației mai ales dacă studiul de satisfacție se finalizează cu un plan de acțiune pentru a adresa problemele identificate.

Pentru a veni în întâmpinarea nevoilor clienților, Elia Consulting oferă 2 tipuri de studii de satisfacție a angajaților:

  1. Studii de satisfacție folosind modelul Elia. Aceste studii se adresează în special companiilor cu un buget mai restrâns care doresc implementarea unei soluții eficiente la un preț mai redus.
  2. Studii personalizate pentru a integra în detaliu toate cerințele și nevoile clientului. Aceste studii implică design-ul chestionarului și a modelului de raport conform cerințelor clientului.

Beneficiile implementării de studii de satisfacție cu sistemul Elia Consulting includ:

  • Prețul accesibil
  • Nu aveți nevoie să fiți expert in IT ori Resurse Umane. Noi vom administra întregul proces și vă vom susține la fiecare pas în această inițiativă
  • Vă putem susține în comunicarea către angajați a acestei inițiative și a rezultatelor
  • Suntem flexibili în ceea ce privește administrarea chestionarului și crearea raportului
  • Raportul studiului este foarte detaliat și evidențiază oportunități de dezvoltare
  • Modelul planului de acțiune va fi inclus în raport